diplomski rad
Konzerviranje hrane: terminološka analiza
Diplomski rad

Susović, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Filozofski fakultet
Odsjek za romanistiku

Citirajte ovaj rad

Susović, L. (2022). Konzerviranje hrane: terminološka analiza : Diplomski rad (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:023494

Susović, Lucija. "Konzerviranje hrane: terminološka analiza : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:023494

Susović, Lucija. "Konzerviranje hrane: terminološka analiza : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:023494

Susović, L. (2022). 'Konzerviranje hrane: terminološka analiza : Diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, citirano: 12.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:023494

Susović L. Konzerviranje hrane: terminološka analiza : Diplomski rad [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet; 2022 [pristupljeno 12.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:023494

L. Susović, "Konzerviranje hrane: terminološka analiza : Diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:023494

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.