prikaz prve stranice dokumenta Prijevod ulomka praktičnog priručnika iz područja pčelarstva sa španjolskog na hrvatski i izrada pripadajućeg glosara
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Prijevod ulomka praktičnog priručnika iz područja pčelarstva sa španjolskog na hrvatski i izrada pripadajućeg glosara

Baljak, Gracija
Sveučilište u Zagrebu
Filozofski fakultet
Odsjek za romanistiku

Citirajte ovaj rad

Baljak, G. (2023). Prijevod ulomka praktičnog priručnika iz područja pčelarstva sa španjolskog na hrvatski i izrada pripadajućeg glosara (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:934169

Baljak, Gracija. "Prijevod ulomka praktičnog priručnika iz područja pčelarstva sa španjolskog na hrvatski i izrada pripadajućeg glosara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:934169

Baljak, Gracija. "Prijevod ulomka praktičnog priručnika iz područja pčelarstva sa španjolskog na hrvatski i izrada pripadajućeg glosara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:934169

Baljak, G. (2023). 'Prijevod ulomka praktičnog priručnika iz područja pčelarstva sa španjolskog na hrvatski i izrada pripadajućeg glosara', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, citirano: 03.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:934169

Baljak G. Prijevod ulomka praktičnog priručnika iz područja pčelarstva sa španjolskog na hrvatski i izrada pripadajućeg glosara [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet; 2023 [pristupljeno 03.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:934169

G. Baljak, "Prijevod ulomka praktičnog priručnika iz područja pčelarstva sa španjolskog na hrvatski i izrada pripadajućeg glosara", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:934169

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.