Končurat, B. (2024). Kulinarski motivi u odabranim djelima poljske književnosti do modernizma (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:100498
Končurat, Bartol. "Kulinarski motivi u odabranim djelima poljske književnosti do modernizma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:100498
Končurat, Bartol. "Kulinarski motivi u odabranim djelima poljske književnosti do modernizma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:100498
Končurat, B. (2024). 'Kulinarski motivi u odabranim djelima poljske književnosti do modernizma', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:100498
Končurat B. Kulinarski motivi u odabranim djelima poljske književnosti do modernizma [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet; 2024 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:100498
B. Končurat, "Kulinarski motivi u odabranim djelima poljske književnosti do modernizma", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:100498