prikaz prve stranice dokumenta Reprezentiranje hrane na izložbama u Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reprezentiranje hrane na izložbama u Hrvatskoj

Anđić, Mirjam
Sveučilište u Zagrebu
Filozofski fakultet
Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Anđić, M. (2021). Reprezentiranje hrane na izložbama u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:966803

Anđić, Mirjam. "Reprezentiranje hrane na izložbama u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:966803

Anđić, Mirjam. "Reprezentiranje hrane na izložbama u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:966803

Anđić, M. (2021). 'Reprezentiranje hrane na izložbama u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:966803

Anđić M. Reprezentiranje hrane na izložbama u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:966803

M. Anđić, "Reprezentiranje hrane na izložbama u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:966803

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.