Professional paper - Chapter in Book
Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti
In: 150 godina Filozofskoga fakulteta / Škrbić Alempijević, Nevena; Damjanović, Stjepan (Ed.). Zagreb: FF press [i. e.] Filozofski fakultet, 2024. pp. 413-426. https://doi.org/10.17234/9789533792064.23


Cite this document

Barbarić, A. (2024). Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti. In N. Škrbić Alempijević, (Ed.), S. Damjanović, (Ed.), 150 godina Filozofskoga fakulteta (pp. 413-426). Zagreb: FF press [i. e.] Filozofski fakultet. doi: 10.17234/9789533792064.23

Barbarić, Ana. "Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti." 150 godina Filozofskoga fakulteta, edited by Nevena Škrbić Alempijević, edited by Stjepan Damjanović, FF press [i. e.] Filozofski fakultet, 2024, pp. 413-426. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:763777

Barbarić, Ana. "Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti." In 150 godina Filozofskoga fakulteta, edited by Nevena Škrbić Alempijević, edited by Stjepan Damjanović, 413-426. Zagreb: FF press [i. e.] Filozofski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:763777

Barbarić, A. (2024) 'Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti' in Škrbić Alempijević, N. (ed.), Damjanović, S. (ed.) 150 godina Filozofskoga fakulteta Zagreb: FF press [i. e.] Filozofski fakultet, pp. 413-426. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:763777 (Accessed 26 November 2024)

Barbarić A. Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti. In: N. Škrbić Alempijević, ed., S. Damjanović, ed. 150 godina Filozofskoga fakulteta. Zagreb: FF press [i. e.] Filozofski fakultet; 2024. Pp. 413-426. [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:763777

A. Barbarić, "Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti", 150 godina Filozofskoga fakulteta, N. Škrbić Alempijević and S. Damjanović, Eds. Zagreb: FF press [i. e.] Filozofski fakultet, 2024, pp. 413-426. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:763777

Please login to the repository to save this object to your list.